Maak kennis met de snelste teamsport ter wereld...
 

Over ons

Sinds 2008 zijn wij bezig met het geven van ijshockey clinics. Het bedrijf is ontstaan uit een passie en liefde voor ijshockey en is destijds opgezet door Marc Perenboom, Hans Molenaar en Bob Theunissen (voormalig aanvoerder Nederlands team).

Ons doel is voor u en uw vrienden, collega's of familie een onvergetelijke dag te organiseren.

IJshockey clinic's worden gegeven op een ijshockeybaan van 30 bij 60 meter. Om deze baan ligt een tribune met maar liefst 1.450 zitplaatsen. Het ijshockeyveld ligt op de begane grond en is met de rolstoel te bereiken.  

Brengt u toeschouwers met u mee? Laat dit aan ons weten zodat wij in overleg met het Triavium de VIP-ruimte voor u beschikbaar kunnen stellen. 

Het ontvangst vindt plaats in Café Pierre. Dit is het café van het Triavium. Na afloop van de clinic kunt u hier nagenieten met een drankje of diverse snacks. 

Bekijk hieronder vandaag de dag ons team!


Ons team

Marc Perenboom

Marc Perenboom

Marc is sinds kinds af aan al bezig met ijshockey. Hij is begonnen als goalie bij het jeugdteam van Nijmegen. Inmiddels is hij goalie en teammanager van het Nederlands Bandy Team. Marc ondersteunt de clinics en is verantwoordelijk voor de facilitaire zaken.

Hans Molenaar

Hans Molenaar

Voormalig Team Manager van Flame Guards Nijmegen met wie hij landskampioen is geworden. Inmiddels speelt hij bij de MixStars. Hans is verantwoordelijk voor het ontvangst, de reserveringen en de administratieve taken.

Anna Molenaar

Anna Molenaar

Anna is, als dochter van Hans, sinds het begin van IJshockey Clinic Nijmegen al betrokken bij de clinics. Zo hielp zij vroeger al waar nodig was. Inmiddels helpt ze Hans bij het ontvangst en het soepel laten verlopen van alles buiten de clinics om.